ایا پیاده روی پاها را لاغر میکند؟ پیاده روی کدام عضلات را تقویت میکند؟
تاثیر پیاده روی بر عضلات پا را در این متن به وضوح می توانید مطالعه نمایید، پیاده روی ورزشی ساده و در عین حال سالم ترین ورزش محسوب می شود، پیاده روی تأثیر بسزایی بر روی عضلات پا و عضلات ران و پوست دارد، از آنجایی که اکثر ورزشکاران بالخصوص خانم ها برای کاهش وزن و کمتر کردن سایز بدن برای مثال کمتر کردن سایز دور کمر و سایز دور باسن به پیاده روی یا به وسیله تردمیل اینکار را انجام میدهند که خود طرفداران بسیار زیادی دارد.
آیا پیاده روی پاها را لاغری میکند؟
تاثیر پیاده روی در لاغری ران؟
آیا پیاده روی باعث سفت شدن عضلات میشود؟
از جمله سوالاهایی می باشد که افراد قبل از انتخاب پیاده روی به عنوان روشی برای رسیدن به تناسب اندام به دنبال پاسخ آنها هستند. چاقی معضل خیلی از افراد می باشد، و به دلیل ایجاد ظاهری نازیبا و به وجود آوردن مشکلاتی در سلامتی فرد خیلی از افراد به دنبال راهی برای کاهش وزن و لاغری هستند. در این بین کسانی هم هستند که به دنبال کاهش چربی قسمتی از بدن خود می باشند. به عنوان مثال می خواهند پاها و یا ران های لاغرتری داشته باشند.
” فواید پیاده روی برای پوست بسیار قابل توجه است.”
ممکن است در مورد تاثیر پیاده روی در لاغری ران مطالبی شنیده باشید و به دنبال یافتن جواب قطعی برای این سوال باشید که آیا پیاده روی پاها را لاغری می کند. در این مطلب سعی شده تا به سوالاتی از این قبیل و اینکه پیاده روی کدام عضلات را تقویت میکند پاسخ داده شود.راههای چاق شدن افراد لاغر را بخوانید.
پیاده روی صحیح
نکته اصلی که در مورد پاسخ سوال آیا پیاده روی باعث لاغری پاها میشود، وجود دارد این می باشد که پیاده روی را باید یه شیوه درست آن انجام داد. پیاده روی یک ورزش ساده و در عین حال کم هزینه می باشد که نیاز به ابزار تخصصی ندارد. تنها وسیله مورد نیاز برای برا
ی انجام یک پیاده روی سالم، داشتن یک جفت کفش مخصوص پیاده روی می باشد. از طرفی دیگر پیاده روی هم مانند سایر ورزش هایی که برای تناسب اندام انجام می شوند، قواعد و قوانین خاص خود را دارد.
نباید انتظار داشت با پیاده روی هایی که روزانه برای انجام کارهای روزمره خود انجام می دهید، وزن کم کنید! برای کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام به وسیله پیاده روی باید یک پیاده روی منظم و روزانه داشته باشید. برای داشتن یک پیاه روی موثر ابتدا باید بدن خود را گرم کنید. بعد از گرم کردن بدن باید مسافت مورد نظر خود را طی کند و در آخر پیاده روی باید بدن خود را خنک کنید.
برای گرم کردن بدن باید در حدود ۵ دقیقه با سرعتی کمتر از سرعت معمول پیاده روی، راه بروید. برای گرم کردن بهتر است با سرعتی نصف سرعتی که هنگام پیاده روی دارید راه بروید. بعد از آن چند دقیقه صبر کنید و حرکات کششی انجام دهید. هنگام انجام حرکات کششی بهتر است توجه بیشتری به ران، مچ پا و ساق پا داشته باشید. اینکار سبب نرمی عضلات می شود. باید یاداور شود پیاده روی با سرعت کم قبل از انجام حرکات کششی بسیار مهم است.
بعد از گرم کردن شروع یه پیاده روی کنید. سرعت مناسب برای پیاده دوی در افراد مختلف متفاوت است و بستگی به سن و شرایط بدنی هر فرد دارد. یک راه برای دانستن سرعت مناسب برای پیاده روی این است که در حال پیاده روی هستید، با حرف زدن دچار نفس تنگی نشوید. چند نکته دیگری که در مورد پیاده روی وجود دارد این است که نباید کف پاهای خود را محکم به زمین بکوبید. هنگام پیاده روی گام های منظم و یکنواخت داشته باشید.
و در آخر پیاده روی برای خنک کردن بدن کم کم قدم های کوتاه تری بردارید و سرعت خود را آهسته کم کنید تا به سرعتی که هنگام گرم کردن بدن داشتید، برسید. در پاسخ به سوال اینکه آیا پیاده روی پاها را لاغر میکند و یا اینکه آیا پیاده روی باعث سفت شدن عضلات میشود باید گفت پیاده روی اکثر عضلات بدن از جمله ران و پاها را درگیر می کند. با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در مورد اینکه پیاده روی کدام عضلات را تقویت میکند و اینکه آیا پیاده روی باعث لاغری پاها میشود، کسب کنید. پیشنهاد می شود مقاله دیگر ما درباره پیچ خوردگی مچ پا را بخوانید.
پیاده روی
این ورزش برای تناسب اندام و سلامت ذهن بسیار عالی است بشرطی که به طور متناوب انجام داد تا به صورت یک عادت روزمره برای ما باشد.تأثیر پیاده روی بر عضلات پا را می توان در کنار خانواده و دوستان تجربه و از این فعالیت هوازی لذت برد. ارتباط پیاده روی و کلسترول نیز یک رابطه مستقیم است که می توان آن را کنترل و کاهش داد.
تأثیرپیاده روی بر عضلات پا یک تفریحی طبیعی ست که نیازی نیست بدنتان عضله ای یا خیلی قوی باشد ویا حتی نیازی نیست از وسیله گران قیمتی استفاده کنید فقط کافیست یک پا را جلوی پای دیگرمان بگذاریم و حرکت کنیم .
[irp posts=”5983″ name=”16 نکته ی پیاده روی اصولی: آموزش روش صحیح (استاندارد) پیاده روی”]
تأثیرپیاده روی بر عضلات پا نوعی ورزش استقامتی است و مانع از آسیب هایی چون ساییدگی رباط ها و یا پیچ خوردگی می شود.راه رفتن همچون شنا و دوچرخه سواری باعث تحریک عضلات پا و ران و تقویت عضلات شکم و ستون فقرات می شود مفاصل را محکم و انعطاف پذیر می کند.
پیاده روی یا همان راه رفتن یکی از روش های نقل و انتقال بین انسانهاست راه رفتن تا حد زیادی به سن، وزن،فرهنگ و سطح زمین بستگی دارد یک شخص در طول روز می تواند مابین 2500 تا 3000 قدم بردارد تأثیرپیاده روی بر عضلات پا و حرکت کردن به صورت سریع میزان مصرفی اکسیژن را بالا و فشار خون را کاهش می دهد راه رفتن سوخت و ساز بدن را زیاد و همچنین استخوان های پا را تقویت می کند به هنگام راه رفتن عضلات همانند یک تلمبه عمل می کنند و خون به جریان می افتد ساق پا و ران ها بیشترین نقش را دارند و تحت تاثیر قرارگرفته و به مرور تاثیر پیاده روی بر عضلات پا را متوجه خواهید شد که عضلات شروع به سفت شدن می کنند در این بین چربی های اضافه اطراف عضلات از بین می روند.
به رغم اینکه خیلی از افراد چاق برای کاهش وزن به پیاده روی می روند اما طبق تحقیقات روی شکل گیری همسترینگ و عضلات سرینی پا تاثیر بسزایی دارد.
حال این سوال مطرح می شود که آیا تأثیرپیاده روی بر عضلات پا باعث کم تر شدن سایز ران و باسن می شود یا بالعکس؟
عضلات پا و ران
بیشتر افراد فکر می کنند هرچقدر پیاده روی کنند تأثیر پیاده روی بر عضلات پا را بهتر متوجه و عضلات پاهایشان حجیم تر می شود ولی ممکن است این حجم بعلت تجمع چربی اطراف عضله باشد زیرا تأثیرپیاده روی بر عضلات پا باعث سفتی و کشیده گی عضلات پا می شود.
تاثیر پیاده روی بر عضلات پا علاوه بر نکات گفته شده برای سلامتی و بیماریهای قلبی و عروقی مفید می باشد. همانطور که گفته شد پیاده روی یکی از ورزش های محبوب جهت کاهش وزن است سعی کنید در هفته 2تا 3 بار پیاده روی کنید تا تأثیر پیاده روی بر عضلات پا بیشتر خود را نشان دهد همچنین پیاده روی باعث ترشح هورمونی به نام بتا آندورفین می شود که این هورمون باعث آرامش بخش و به نوعی مورفینی برای بدن است.
تأثیرپیاده روی بر عضلات پا زمانی بیشتر مؤثر است که سطوح با شیب تند را انتخاب کنید زیرا باعث تقویت عضله های پاهایتان می شود و با همان سرعتی که در سطح صاف پیاده روی میکردید.
[irp posts=”6013″ name=”برنامه ی لاغری با پیاده روی در 60 روز (بدون دارو و…)”]
شما ممکن است در محل کار یا بازار راه بروید که این خود یکی از مزایای پیاده روی است و تأثیر پیاده روی بر عضلات پا را بعد از مدتی متوجه می شوید زیرا عضلات پاهایتان را درگیر می کند اما عضلات باسن کمتر درگیر می شوند شما می توانید مسیرهای پله مانند یا تپه ای را انتخاب کنید که هم باعث سوخت و ساز بیشتر و مصرف کالری سه برابر پیاده روی سطوح صاف و از همه مهمتر فرم دهی عضلات باسن می گردد.
درهنگام پیاده روی و بهتر تأثیر پیاده روی بر عضلات پا، حتما از کفش مناسبی استفاده کنید تا پاهایتان در فرم مناسبی قرار بگیرد و باعث کمردرد نشوید زیرا انتخاب کفش مناسب پیاده روی نقش بسزایی دارد،حتما نیم سایز بزرگتر باشد و به کف پا فشار وارد نکند.
در زمان پیاده روی و تأثیر پیاده روی بر عضلات پا گاهی ممکن است عضلات پا دچار گرفتگی و احساس درد در قسمت عضلات ساق پا بشوید که این یک درمان بسیار راحتی دارد، شما زمانیکه پیاده روی انجام می دهید عضلات پا نیاز به جریان خون بالا دارند که به وسیله سرخرگ ها این عمل انجام می شود وقتی سرخرگ ها دچار گرفتگی باشند شما احساس درد پیدا می کنید پس بهتر است آنقدر پیاده روی کنید تا عضلات پاهایتان درد بگیرد و بعد کمی استراحت داشته باشید و دوباره تکرار کنید و حدالامکان از مصرف چربی خودداری نمائید،اگر مشکل گرفتگی ساق پا و ران هایتان حل نشد بهتر است به یک پزشک مراجعه کنید.
در صورت احساس درد در ناحه قوزک و مچ پا ، میتوانید از مطالب ” درمان درد مچ پا ” بهره گیرید.
عضلات پا و پیاده روی
عضلات پا یکی از قسمت های مورد توجه ورزشکاران می باشد اگر شما هم دوس دارید عضله های پاهایتان را قوی کنید حتما ورزش هایی همچون پیاده روی را انجام دهید تا تأثیر پیاده روی بر عضلات پا صورت گیرد.الزاما حتما نباید شما ورزشکار باشید همینکه در خانه هستید سعی کنید به تقویت این عضله بپردازید زیرا در زمان میانسالی همراهان خوبی برای شما خواهند بود.
ترکیب حرکت عضلات و تأثیر پیاده روی بر عضلات پا
- در فاصله های معینی به عضلات باسن در حرکت فشار بیارید.
در هنگام راه رفتن بهتر است عضلات باسن را سفت وبعد از10 ثانیه شل نگه دارید اینکار باعث می شود دیگر کمردرد نگیرید.
- حرکت لانژ به همراه پیاده روی
بعداز 5 دقیقه که راه رفتید پاهایتان را مطابق عکس قرار دهید برای هر پا ست 25 تا را انجام دهید بصورتیکه کامل بایستید و پای چپ را مطابق پای راست قرار دهید و ست را تکرار کنید دقت کنید روش قرار گرفتن پاها به این صورت باشد تا باعث کمردرد وگردن درد نشود.اینکار باعث تقویت عضلات پا و باسن می شود.
- اسکات ترکیب با پیاده روی[irp posts=”6030″ name=”دوچرخه سواری یا پیاده روی؟! کدام موثرتر است؟”]
حرکت اسکات با پیاده روی یکی از مؤثرترین حرکاتی است که باعث فرم دهی عضلات پا و باسن می شود نحوه تمرین به این صورت است که شما در حالت خمیده بطوریکه زانوها از سرانگشتان پا جلوتر نباشد و باسن به طرف خارج خمیده شود و بعد پا را به سمت راست 12 بار حرکت داده بطوریکه به سمت پهلوی راست حرکت کنید و بالعکس اینکار را به سمت چپ انجام دهید.
پیشنهاد میکنیم مقاله پیاده روی در سراشیبی را مطالعه نمایید .