دستگاه سیل وکیوم رومیزی چیست + مشخصات
این دستگاه در ابعاد مختلف تولید شده و درمکانهای مختلف از جمله هتل، کارگاههای تولیدی، رستورانها و … مورد استفاده قرار میگیرند. به طور کلی میتوان گفت علاوه بر کاربرد به منظور بستهبندی در مکانهای اشاره شده به منظورهای دیگری از جمله بستهبندی مواد شیمیایی، حوزه آب و فاضلاب و حتی برای چاپ لاستیک و پلاستیک نیز مورد استفاده قرار میگیرد. کارایی بالای دستگاه سبب شده تا در زمینه بسته بندی از محبوبیت بالایی برخوردار باشد.
این دستگاه با وکیوم و تخلیه، هوای درون بستهبندی را خارج کرده و این موضوع بر روی افزایش عمر مفید محصولات بستهبندی شده تأثیرگذاری زیادی دارد. در ادامه مقاله قصد داریم تا به توضیح بیشتر در خصوص دستگاه پر کن مایعات بپردازیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دستگاه سیل وکیوم تا پایان با ما همراه باشید.
دستگاه سیل وکیوم چیست؟
به بیانی ساده دستگاه سیل وکیوم ابزاری برای بستهبندی است که به منظور جلوگیری از بروز نشتی مواد و همچنین ایمنی و بهداشت بیشتر در صنایع غذایی، دارویی، شیمیایی و کشاورزی مورد استفاده قرار میگیرد. یکی از کاربردهای این دستگاه چسباندن فویل یا سلفون بر روی دهانه بطری است. که اینکار به نوعی نقش محافظتی دارد. یک درزبندی محسوب میشود که از ورود اکسیژن، آب، گرد و غبار و … به درون بطری جلوگیری میکند.
این اقدام برای ظرف غذاهای نیمه آماده و همچنین بطری لبنیات از اهمیت بالایی برخوردار است و هر گونه بیتوجهی در این زمینه میتواند سبب خراب شدن مواد درون بطری شود. به طور کلی عدم نفوذپذیری بطری به طور مستقیمی بر روی افزایش ماندگاری آن تأثیر دارد. کاربرد زیاد این دستگاه سبب شده تا تقاضا برای خرید آن بیشتر باشد و در نتیجه تقاضا، تنوع بالایی از این دستگاه سیل وکیوم در بازار موجود است.
برخی از انواع این دستگاه عبارتند از: دستگاه سیل وکیوم، دستگاه سیل القایی، دستگاه ترمو فرم فیل سیل و دستگاه سیل ریلی. در ادامه به توضیح بیشتر در خصوص دستگاه سیل رومیزی میپردازیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.
دستگاه سیل وکیوم رومیزی:
یکی از کاربردیترین انواع دستگاه سیل وکیوم، دستگاه سیل وکیوم رومیزی نام دارد. از اسم این دستگاه به راحتی قابل حدس است که محل قرارگیری آن بر روی میز میباشد. این دستگاه به صورت دراز کش بر روی میز قرار گرفته میشود. از جمله مهمترین ویژگیهای دستگاه سیل وکیوم رومیزی میتوان به ابعاد کوچک آن اشاره کرد که قابلیت حمل آن را آسانتر کرده است. از طرفی دیگر به دنبال ابعاد کوچک آن حجم این دستگاه نیز کمتر از دیگر مدلهای موجود در بازار است.
در خصوص این دستگاه بهتر است بدانید حجم و ابعاد کم سبب کاهش قدرت این دستگاه نشده! دستگاه سیل وکیوم رومیزی از قدرت سیل بالایی برخوردار است. به نحوی طراحی شده که قابلیت استفاده در کسب و کارهای مختلف را دارا میباشد. تنوع بالای بستهبندی هم از دیگر ویژگیهای برجسته این دستگاه است که به محبوبیت هر چه بیشتر آن کمک میکند. سیل وکیوم خود دارای انواع مختلفی بوده و به دو صورت دستی و اتوماتیک طراحی شده است.
تفاوت عمده دو نوع سیل وکیوم رو میزی در ویژگی و قابلیتهای آنها است. در مجموع میتوان گفت دستگاه سیل وکیوم اتومات در مقایسه با دستگاه سیل وکیوم دستی از امکانات بیشتری برخوردار است.
از طرفی دیگر کار کردن با دستگاه سیل وکیوم اتومات آسانتر بوده. زیرا دستگاه سیل وکیوم دستی برای کار کردن نیاز به وجود اپراتور دارد و حتماً باید یک شخص بر روی روند کار این دستگاه نظارت داشته باشد. اما در مورد نحوه کار دستگاه وکیوم رومیزی اتومات شرایط متفاوت است. این دستگاه رومیزی به صورت کاملاً خودکار و اتومات تمامی مراحل سیل کردن را انجام میدهد.
ویژگیهای بیشتر دستگاه سیل وکیوم اتومات بر روی قیمت آن مؤثر بوده و سبب شده تا قیمت دستگاه اتومات در مقایسه با قیمت دستگاه دستی بیشتر باشد. به منظور اینکه در هنگام خرید انتخاب بهتری داشته باشید بهتر است نوع کار خود و محل کار را در نظر گرفته و با توجه به آن دستگاه سیل وکیوم رومیزی مناسب برای خود را خریداری کنید.
برای خرید و اطلاع از قیمت دستگاه سیل وکیوم رومیزی هم بهتر است بدانید قیمت آن به عوامل مختلفی از جمله مدل مورد نظر شما بستگی دارد. به طور کلی مدلهای دستی این دستگاه در حدود ۱۰ میلیون تومان هستند و قیمت انواع اتومات هم به صورت تقریبی در حدود ۲۰ میلیون تومان میباشد.
نحوه کار با دستگاه سیل وکیوم:
برای اینکه دستگاه سیل وکیوم عملکرد بهتری داشته باشد، آشنایی با نحوه صحیح کار با آن از اهمیت بالایی برخوردار است. به این منظور در این قسمت از مقاله به توضیح بیشتر در خصوص نحوه کار با دستگاه سیل وکیوم میپردازیم. برای شروع کار لازم است تا محصولات مورد نظر خود را به صورت پشت هم و کشویی بر روی میز کار خود قرار دهید. پس از این مرحله دستگاه محصولات چیده شده بر روی میز را به درون خود هدایت میکند. قبل از تمام این مراحل لازم است تا سرعت مشخصی را از قبل برای دستگاه تعیین کنید.
دستگاه پر کن مایعات چیست؟
از دیگر دستگاههای پر کاربرد در صنعت به ویژه صنعت مواد غذایی میتوان به دستگاه پرکن مایعات اشاره کرد. استفاده از این دستگاه به خط تولید صنایع غذایی سرعت بخشیده است. با توجه به نقش زیاد این دستگاه میتوان از آن به عنوان یک دستگاه مکمل در خط تولید مایعات یاد کرد. دستگاه پر کن مایعات برای انواع مایعات از جمله آب، شیر، آبمیوه و… کاربرد دارد. جالب است بدانید از این دستگاه برای پر کردن ظروف گریس سرد نیز مورد استفاده قرار میگیرد. نحوه عملکرد دستگاه پر کن مایعات به صورت اتومات است و هیچگونه دخالت دستی در آن وجود ندارد.
به عنوان سخن پایانی
باید گفت در این مقاله به توضیح بیشتر در خصوص دستگاه سیل وکیوم پرداختیم. دانستید که یکی از کاربردهای اصل این دستگاه به منظور بستهبندی محصولات مختلف است. دستگاه سیل وکیوم با تخلیه هوای موجود در بسته بندی سبب میشود تا احتمال بروز کپک و فاسد شدن بسیار کاهش پیدا کند. این دستگاه انواع مختلفی دارد که دستگاه سیل وکیوم رو میزی یکی از انواع آن است. دستگاه سیل وکیوم رومیزی بر روی میز گذاشته میشود. این مدل ابعاد و حجم کمی دارد و با قدرت سیل بالا یک گزینه مناسب برای بستهبندی در مکانهایی نظیر هتل، رستوران، بستنی فروشی و. . است.